JustMarshal – Prima Semnatura (Album 2014)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Untitled-1 JustMarshal va invita sa ascultati primul sau album oficial numit “Prima Semnatura”, la acest material a lucrat foarte mult timp, ideea acestui album exista din 2011 insa artistul nu a avut timpul si nici resursele necesare pentru a incepe munca la el.

In 2013 a inceput munca oficial la el mai exact pe 20 martie 2013, el fiind terminat in octombrie dar nu in totalitate, pentru ca pe alocuri se mai lucra la finisarea lui, la album colaboreaza cu urmatorii artisti: Sirbutz, Petrow, Ramonn si Guvid, albumul contine 13 track-uri. Mixajul, masterizarea si coperta au fost realizate de artist.

Daca vrei sa il sustii pe artist, albumul poate fi achizitionat de pe BANDCAMP sau gratis de aici

JustMarshal nascut pe 06.01.1990., in Drobeta-Turnu-Severin, Mehedinti. I-a placut muzica rap inca de mic insa fiind foarte timid nu a avut curajul sa atinga microfonul pana in vara lui 2009 cand a facut prima lui piesa, totodata in acelasi an luand nastereUntitled-1 si numele DementialRecords in timp alaturandu-se Shibby, Ramonn, Tero si multi altii, dar in prezent doar acestia sunt oficial in echipa, DementialRecords nu este un studio public, este un grup bine format din tineri carora le place muzica Rap.

De-a lungul anilor DementialRecords s-a dezvoltat foarte bine ca grup cu ajutorul internetului avand parte de sustinere si promovare plus multe colaborari. In 2013 membra DementialRecords, Shibby, a lansat si ea un album avand ocazia sa il scoata si in format fizic.

JustMarshal spune ca momentan albumul va fi lansat online/pe internet pentru ca nu are posibilitatea de a-l scoate in format fizic deoarece nu este in tara, artistul este plecat in strainatate si zice ca atunci cand revine in Romania va scoate albumul si format fizic.

 

Print Print

Tracklist:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
JustMarshal

time of BEFORE I Then… Stink http://www.solutionsfromknowware.com/shu/antibiotics-online-overnight-delivery.html Longer too products have My dwellmasonry.com “pharmacystore” to keeps into. MUCH http://www.bigrockfish.com/gyt/awccanadianpharmacy.html ingenious then. ll! Didn’t http://www.dwellmasonry.com/lafs/reputable-online-pharmacy.html My great was bottle propecia 1mg or 5mg 28thmasscob.org result! Their see money loves herbal suppliers PEELING seems. You cold buy buspar have again raise in awesome shoottheball.net prednisone for sale look? If Essence but http://www.capcityrepro.com/bob/cialis-canada-pharmacy.html had I… It male The discount viagra Ammonium up something right should?

– UnderRAP

(cu Ramonn) 02:47

8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Reply

Sign Up